AirGlow

Meteen de Datasheet bekijken?

Download hier!

Maak kennis met Airglow

Elk armatuur individueel besturen, of juist per mast of per straat de verlichting volledig automatisch naar het gewenste lichtniveau en/of kleur laten gaan? Dat is wat Airglow doet, alleen dan zonder noodzaak van de gebruikelijke ondergrondse DALI stuurbekabeling. Door toepassing van een standaard Zhaga Book 18-connector en met belangrijke voordelen zoals LumenRadio’s betrouwbare draadloze mesh-technologie en eenvoudige inbedrijfstelling met behulp van een gratis app en Bluetooth, biedt AirGlow de ideale “out of the box” oplossing voor het autonoom aansturen van buiten verlichtingsarmaturen tot wel 6 kanalen (single color, tunable white, RGB(A/W,WW,KW).

Datasheet Airglow

Verantwoord Besparen

Dimmen in de nacht, maar door de combinatie met sensoren toch het lichtniveau naar volle sterkte sturen bij beweging in de directe omgeving. Zo verlaagt Airglow het energieverbruik zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van mensen Geen abonnementskosten, enkel eenmalige kosten voor de aanschaf van AirGlow. Bedrijven, steden en gemeenten kunnen nu met Airglow eenvoudig hun objecten, gebieden en terreinen verlichten op de momenten dat het nodig of gewenst is.

Airglow box

Deze Airglow-box biedt de mogelijkheid om toch te beschikken over het Airglow autonoom draadloos DALI besturingssysteem bij projecten waar verlichtings-armaturen niet zijn of kunnen worden geleverd met een een Zhaga Book 18-connector.
De box is voorzien van wartels en klemmen waarop de 230V voeding en DALI drivers kunnen worden aangesloten.

Datasheet Airglow-box

Een greep uit onze Airglow projecten

Get in touch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team Staat voor u klaar