Diensten

Advies

Dit kan je
verwachten

Een lichtarchitect, installateur of een eindgebruiker? Vaak allemaal betrokken bij het project, maar toch vaak met verschillende belangen, uitdagingen en wensen. Waar een lichtarchitect vaak op zoek is naar een lichtbesturingssysteem welke aansluit op het lichtplan zowel op technisch als visueel vlak, is een installateur vaak bezig met de technische oplossing en mogelijkheden. De eindgebruiker wil daarentegen graag weten wat de mogelijkheden van het systeem zijn,  en hoe de bedieninterface eruit gaat zien. Wij denken mee en verwerken onze expertise in een advies wat aansluit op de wensen van alle betrokken partijen.

Neem direct contact op

Het uitgebreide
stappenplan

Stap 1

Inventarisatie

Samen met u gaan we stapsgewijs bekijken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Wellicht zijn er beperkingen waar we rekening mee moeten houden, het kan bijvoorbeeld lastig zijn om bekabeling te realiseren of er moeten grote afstanden worden overbrugd. We proberen hier rekening mee te houden in ons advies en maken eventuele alternatieve oplossingen bespreekbaar.

Stap 2

Ontwerpfase

Als alle vragen beantwoord zijn gaan we voor u aan de slag. Alle wensen en eisen worden verwerkt tot een gedegen advies veelal in de vorm van een uitgebreide offerte met onderbouwing. In sommige gevallen kan een presentatie gewenst zijn wat uiteraard ook tot de mogelijkheden behoort.

Stap 3

Voorbereiding

Als de opdracht ons gegund is gaan we starten met de voorbereidingen. In overleg met u wordt een planning gemaakt voor zowel de levering van de componenten als de inbedrijfstelling van het lichtbesturingssysteem op locatie. Vervolgens worden de principeschema's met aanvullende documenten voor u gemaakt waarna de installateur aan de slag kan.
Indien gewenst kan dit traject uiteraard ook worden begeleid door één van onze fieldengineers.

Stap 4

Inbedrijfstelling

Nadat de de installatie gereed is komt de betrokken fieldengineer naar de project locatie om het systeem in bedrijf te stellen. Alle losse componenten worden hierbij softwarematig samengebracht tot een overzichtelijk geheel met een eenvoudige bedieninterface. Dit is voor ons pas geslaagd als u tevreden bent en het systeem optimaal kan gebruiken.

Waarom lrs?

customization

Maatwerk

Elk project is anders, maatwerk is onze standaard.

Innovation

Toekomstgericht

Altijd bezig met de nieuwste technieken in een markt die altijd in beweging is.

kwowledge

Deskundigheid

Een partner waar u met al uw technische vragen en uitdagingen terecht kan.

Get in touch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team Staat voor u klaar